Imprimare

Carmen Mazilu, realeasa presedinte de asistentii medicali din Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR) - filiala Bucuresti are o noua conducere. In urma alegerilor, asistentii medicali au reales-o in functia de presedinte pe Carmen Mazilu, care se afla astfel la cel de-al doilea mandat consecutiv.

In functia de vicepresedinti au fost alese Stan Daniela, Mares Ana si Lupu Anghelusa, in timp ce functia de secretar al Ordinului este detinuta de Gagiu Corina.

Lista membrilor consiliului municipiului Bucuresti o puteti vizualiza AICI. Potrivit documentului, cele mai multe voturi au fost obtinute de Carmen Mazilu (235), urmata de Marcel Avram (227) si Grosu Georgeta (220).

In ceea ce priveste numarul voturilor obtinut de fiecare candidati pentru functia de reprezentant in Adunarea Nationala a OAMGMAMR, voturile cele mai multe au fost primite in ordine descrescatoare de catre Marcel Avram (236), Carmen Mazilu (235) si Ana Mares (219).

Puteti urmari AICI un interviu acordat de Carmen Mazilu in exclusivitate pentru PaginaMedicala.ro. 

Alegerile din cadrul filialei Bucuresti nu au fost lipsite de scandal, intrucat organizatiei sindicale Federatia Hipocrat, compusa din asistenti medicali de diverse specializari i-a fost refuzata prezenta la alegeri in calitate de observator. Prin urmare, Viorel Huseanu, presedintele comisiei electorale din Bucuresti a explicat ca regulamentul a fost respectat.

De asemenea, ieri au avut loc si alegerile pentru functiile elective de consilieri nationali in Consiliul National al OAMGMAMR si functiile elective de membri in Biroul Executiv al OAMGMAMR.

Vom reveni cu informatii.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Carmen-Mazilu_-realeasa-presedinte-de-asistentii-medicali-din-Bucuresti_17979/

lauff lautf laurf