Imprimare

40 de posturi scoase la concurs la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a scos la concurs 40 de posturi, dintre care peste jumatate sunt destinate asistentilor medicali debutani, informeaza Agerpres.

"Cele mai multe posturi solicitate sunt de asistent medical debutant, 2, si de infirmiera, 10. Se mai cauta un asistent medical de farmacie, un registrator medical debutant pentru Serviciul Judetean de Medicina Legala, un maseur pentru sectia Neurologie, un brancardier pentru ATI si unul pentru UPU-SMURD, un autopsier debutant pentru SML si o ingrijitoare pentru sectia Boli Infectioase", a declarat Adriana Bratosin, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

Conform sursei citate, conducerea spitalului a mai solicitat cinci posturi de medic in specialitatile oncologie medicala, pneumologie, ORL, traumatologie si radiologie si imagistica medicala, precum si alte posturi de personal auxiliar.

Reamintim ca dr. Raed Arafat, actual ministru al Sanatatii, declara in urma cateva saptamani ca peste 3800 de locuri din sistemul de sanatate romanesc au fost deblocate. Totodata, acesta a mai precizat ca daca Ministerul Sanatatii deja a inceput sa organizeze concursuri pentru spitalele din subordine, autoritatile locale sunt responsabile de aceasta organizare in cazul spitalelor descentralizate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/40-de-posturi-scoase-la-concurs-la-Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Buzau_17978/

lauff lautf laurf