Imprimare

Prof. Enescu: Nu as putea lucra si la stat si in privat! Nu am putut sa amestec vreodata lucrurile

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Prof. Dan Mircea Enescu este urmatoarea personalitate medicala prezenta in sectiunea Vox Medici din PaginaMedicala.ro. Veti putea citi astazi un interviu acordat de profesor site-ului PaginaMedicala.ro, in care ne-a vorbit despre cariera sa, despre pacientii sai pe care ii numeste prieteni si despre sentimentele care l-au incercat in momentul in care a salvat o parte din bebelusii implicati in tragedia Giulesti.

"Pentru mine, pediatru fiind, copiii sunt in centrul atentiei. Nu suport nedreptatea si intotdeauna incerc sa ii protejez pe cei care nu se pot apara. Cred ca asta a fost si tendinta de baza pentru care am vrut sa fac pediatrie. Copiii trebuie protejati, uneori, chiar si de proprii lor parinti", a declarat pentru PaginaMedicala.ro prof. dr. Dan Mircea Enescu

Puteti citi interviul AICI. 

Managerul Spitalului Grigore Alexandrescu a absolvit Facultatea de Pediatrie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, si a urmat specialitatea Chirurgie Plastica in Bucuresti in cadrul clinicii conduse de prof. Agripa Ionescu, cel care i-a fost mentor.

Saptamana viitoare veti putea citi un interviu cu prof. dr. Ioan Lascar, chirurg plastician si presedinte al Colegiului Medicilor din Bucuresti. Prof. Ioan Lascar a fost, de asemenea, discipolul prof. Agripa Ionescu.

Printre personalitatile prezente in sectiunea Vox Medici din PaginaMedicala.ro se numara prof. dr Ion Bruckner, prof. dr. Gheorghe Burnei, prof. dr. Maria Puiu, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, prof. dr. Mircea Diculescu etc.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Prof.-Enescu_Nu-as-putea-lucra-si-la-stat-si-in-privat_-Nu-am-putut-sa-amestec-vreodata-lucrurile__17981/

lauff lautf laurf