Imprimare

O noua sectie de cardiologie la Spitalul Judetean Satu Mare

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare a fost inaugurata o noua sectie de cardiologie, aceasta fiind mutata in cladirea Spitalului Nou, informeaza Agerpres. Prin urmare, accesul de la Unitatea de Primire Urgente si la blocul operator se face mult mai usor.

Conform lui Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare, pacientii nu vor mai fi transportati pe o distanta de cativa kilometri, iar in caz de urgente se poate ajunge usor la blocul operator. Noua sectie are 55 de paturi iar lucrarile de amenajare a spatiului au costat aproximativ 100.000 de lei.

"Ne bucura ca in sfarsit am ajuns intr-o situatie de normalitate si conducatorii politici au inteles importanta sanatatii. Sanatatea costa mult dar trebuie facuta. Tot ca realizare, am strans un colectiv de medici tineri, sub 40 de ani, astfel perspectivele sunt bune pentru dezvoltare", a declarat seful sectiei Cardiologie, Kis Ladislau.

Presedintele Consiliului Judetean, Adrian stef, a afirmat ca dupa acest model vor fi amenajate si alte sectii, fiind in pregatire si proiectul de reabilitare termica a intregii cladiri a SJU.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/O-noua-sectie-de-cardiologie-la-Spitalul-Judetean-Satu-Mare_17986/

lauff lautf laurf