Imprimare

Spitalul Judetean Suceava, prima unitate sanitara acreditata in 2012

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean Suceava este primul acreditat in anul 2012, unitatea obtinand nivelul maxim de acreditare dat fiind faptul ca este foarte bine reabilitat si modernizat, anunta Agerpres.

Conform sursei citate, Vilmos Lukacs, presedintele Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, a inmanat conducerii certificatul de spital acreditat.

Potrivit presedintelui CONAS, procesul de acreditare implica indeplinirea unor indicatori ce vizeaza, in primul rand, calitatea serviciilor, gradul de satisfacere al pacientilor, tendinta de imbunatatire a acestor servicii si implementarea acestor indicatori pe durata a cinci ani, perioada pentru care se poate mentine acreditarea unui spital, dupa care reevalueaza.

Anul viitor va trebui sa fim inventivi, sa gasim alte nise prin care sa dezvoltam unitatea noastra medicala din Suceava. Vom incerca sa dezvoltam noi servicii medicale, cum ar fi fertilizare in vitro, dar si alte tratamente pe care Spitalul Judetean nu poate sa le sustina, a declarat Ioan Catalin Nechifor, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-Judetean-Suceava_-prima-unitate-sanitara-acreditata-in-2012_17997/

lauff lautf laurf