Imprimare

Prof. dr. Ioan Lascar, in Vox Medici: Medicina de varf nu se face cu bani putini!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Prof. dr. Ioan Lascar este seful Clinicii de Chirurgie Plastica de la Sptialul Floreasca si presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti. Chirurgul a fost prorector al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Capitala pana la alegerile din acest an.

Veti putea citi astazi un interviu oferit in exclusivitate de catre prof. dr. Ioan Lascar site-ului PaginaMedicala.ro.

"Intregul sistem sanitar romanesc este parazitat de acest robinet larg deschis spre exterior prin care se scurge necontrolat un numar de medici care au fost pregatiti pe cheltuielile statului roman. Insa nu vorbim de o situatie caracteristica numai pentru Romania. In general, tarile din vestul Europei sunt supuse unei astfel de tendinte de fuga a medicilor peste ocean. Iar locurile vacante reprezinta un aspirator pentru medicii din estul Europei", a declarat pentru PaginaMedicala.ro prof. dr. Ioan Lascar.

Printre personalitatile prezente in sectiunea Vox Medici din PaginaMedicala.ro se numara prof. Astarastoae, prof. Bruckner, prof. Burnei, acad. Sinescu si altii.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Prof.-dr.-Ioan-Lascar_-in-Vox-Medici_-_Medicina-de-varf-nu-se-face-cu-bani-putini__18015/

lauff lautf laurf