Imprimare

Navigarea 3D in implantologia orala, in premiera in Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Navigarea 3D in Implantologia Orala a fost abordata pentru prima oara in Romania de prof. univ. dr. Norina Forna, conferind o reala dimensiune europeana profesiei de medic dentist, anunta Agerpres. Alte tematici abordate in cadrul celui de-al doilea Simpozion al Colegiului Medicilor Dentisti Iasi au fost elemente de noutate din medicina dentara contemporana si malpraxisul in medicina dentara.

De asemenea, au mai fost abordate teme precum Aspectele Ortodontice implicate in reabilitarea orala, acestea fiind prezentate de prof. Ecaterina Ionescu si prof Dragos Stanciu.

Elementele de noutate din cadrul restaurarilor estetice, precum si noutatile tehnologice ale reabilitarilor protetice actuale au suscitat interesul practicienilor.

"Simpozionul este dedicat traiectoriilor moderne privind aspectele estetice si terapiei actuale in reabilitarea orala. in acest simpozion au fost invitati de marca din alte centre universitare care au venit cu teme de interes pentru practica curenta. Prin temele care vizeaza interventiile in cazul copiilor, tinerilor - interventiile ortodontice - imbunatatim starea de sanatate orala. Un capitol aparte a fost acordat implantologiei, reabilitarii implanto-protetice si actelor de malpraxis", a declarat prof. univ. dr Norina Forna.

La finalul celui de-al doilea Simpozion al Colegiului Medicilor Dentisti Iasi a avut loc si intalnirea organizata de Colegiul Medicilor Dentisti din Romania, eveniment organizat in colaborare cu Federatia de Medicina Dentara din Iasi si Colegiile teritoriale din NE Moldovei.

Evenimentul a fost desfasurat in colaborare cu Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF 'Gr. T. Popa' Iasi, Asociatia Dentara Romana pentru Educatie si Societatea Romana de Reabilitare Orala.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Navigarea-3D-in-implantologia-orala_-in-premiera-in-Romania_18024/

lauff lautf laurf