Imprimare

Sporuri majorate pentru medicii din estul tarii

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati vor beneficia de sporuri de garda majorate, anunta Agerpres. Decizia a fost luata de Comitetul Director al institutiei sanitare.

Luna trecuta, conducerea a luat decizia de a reduce cu 25% nivelul sporului acordat medicilor pentru garzile din timpul saptamanii si din perioada sarbatorilor legale.

"S-a revenit la decizia de dinainte si vor primi sporurile intregite pe noiembrie si decembrie, unde erau diminuate. Pe octombrie, li s-a retinut putin. Am decis sa dam drepturile oamenilor, iar medicii sunt prioritari", a declarat Gheorghe Damian, managerul SJU Mavromati.

Aproximativ 30 de medici de la Spitalul Judetean de Urgenta 'Mavromati' din Botosani au protestat vis-a-vis de masura de diminuare a sporurilor aferente garzilor.

Banii economisiti din reducerile de sporuri pentru medici au fost utilizati pentru a achizitiona calculatoare si imprimante pentru implementarea retetei electronice. Medicii au amenintat ca vor refuza sa mai faca garzi.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sporuri-majorate-pentru-medicii-din-estul-tarii_18035/

lauff lautf laurf