Imprimare

Colaborarea interdisciplinara, abordata la Conferinta Nationala de Farmacie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Peste 800 de farmacisti si medici au luat parte in perioada 15-17 noiembrie la Conferinta Nationala de Farmacie, editia din 2012. Potrivit unui comunicat de presa, evenimentul organizat de Colegiul Farmacistilor din Romania si Asociatia Medicala Romana a fost creditat cu 30 de puncte EFC, respectic 24 de credite EMC.

Tema conferintei din acest an a fost Actualitati in practica farmaceutica, manifestarea fiind prezidata de Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa.

Conferinta din acest a fost interdisciplinara, intrucat, spune presedintele CFR, colaborarea dintre profesionistii din sistemul de sanatate este esentiala pentru un act medical de calitate.

Participantii la eveniment au primit gratuit numarul curent al revistei Practica Farmaceutica, revista Oficiala a Colegiului Farmacistilor din Romania. Pe parcursul desfasurarii conferintei, cei care si-au achizitionat abonamente pentru un an la revista, au beneficiat de o reducere de 50%. Abonamentul ofera 10 credite EFC, credite suplimentare conferintei.

Dintre personalitatile care au sustinut prezentari in cadrul manifestarii se numara: Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, Prof.Dr. Alexandru Oproiu, Prof.Dr. Florin Mihaltan, Prof.Dr.Farm. Victoria Hirjau, Prof.Dr.Farm. Laura Gratiela Vicas, Dr. Viorel Alexandrescu, Conf.Dr. Victoria Arama, Prof.Dr. Maria Vladareanu, Prof.Dr. Farm. Iuliana Popovici, Prof.Dr.Farm Niculina Mitrea precum si alte personalitati mentionate in programul stiintific al evenimentului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Colaborarea-interdisciplinara_-abordata-la-Conferinta-Nationala-de-Farmacie_18041/

lauff lautf laurf