Imprimare

Salarii de 3000 de dolari pe luna la cel mai mare spital din Israel

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Salariul medicilor rezidenti care vor fi selectati pentru bursele de trei ani in centrul universitar Sheba Hospital din Israel vor fi de aproximativ 3.000 de dolari. Daca termenul initial pentru depunerea dosarelor era 22 noiembrie, organizatorii au decis sa-l prelungeasca pana pe 27 noiembrie, ca urmare a solicitarilor venite de la medicii interesati sa aplice pentru programul de burse. 

Programul SHI Training Fellowship a demarat pe 18 octombie si este destinat exclusiv rezidentilor in neonatologie, anestezie sau patologie. Acestia sunt nevoiti sa depuna un dosar din care sa reiasa performantele academice, leadership-ul si dorinta de dezvoltare profesionala, sa vorbeasca si sa scrie fluent in limba engleza.

Stagiul petrecut in Israel, luat in considerare la finalizarea rezidentiatului

In plus, este necesara depunerea unei scrisori de recomandare din partea coordonatorului stagiilor de rezidentiatului (prof.dr.), precum si a unui eseu pe tema: „Medicina, o viata pentru o cariera provocatoare si merituoasa”. Potrivit unui comunicat de presa, stagiul petrecut in Israel va fi luat in considerare la finalizarea rezidentiatului.

"Pentru medicii rezidenti in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie, aceasta este o oportunitate unica in viata: nu numai ca veti lucra in probabil cel mai bun spital din lume, dar veti fi si platiti corespunzator ", a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controleaza compania care sponsorizeaza programul de internship. "Acesta este demersul meu personal de a contribui la dezvoltarea societatii intr-unul dintre cele mai importante aspecte: asistenta medicala. Cred cu tarie ca oamenii care dispun de resursele financiare necesare trebuie sa ia initiativa, in loc sa astepte ajutor de la autoritati", a continuat Davidai. 

Punctajul final, obtinut in baza unui algoritm de calcul stabilit de juriu

In urma preselectiei, vor fi alesi sase candidati pentru fiecare specialitate in parte. Acestia se vor intalni cu comisia de jurizare in cadrul unor interviuri individuale. Dupa finalizarea acestora, vor fi selectati cate doi candidati pe fiecare specialitate - ATI, neonatologie si patologie - ca beneficiari ai burselor. Candidatii selectati vor avea obligatia sa prezinte o serie de documente suplimentare in conformitate cu legislatia in vigoare din cele doua tari si cu cerintele organizatorului.

Organizatorii precizeaza ca 50% din punctajul obtinut la interviurile de selectie va fi acordat (fiecarui candidat preselectat) de catre prof. dr. Adler Yehuda, Chaim Sheba Medical Center, in calitate de Co-Presedinte al comisiei de jurizare.

Din juriu fac parte prof. dr. Jehuda Adler, director Chaim Sheba Medical Center din Israel, General (r) prof. dr. Dan Manastireanu, prof. dr. Maria Sajin, prof. dr. Coriolan Ulmeanu si prof. dr. Dorel Sandesc, Stefan Bogdan, Eli Davidai, presedintele Wizrom Software si Loredana Visa, manager V+O Communication.

Dosarele se pot depune AICI, sau se pot trimite prin posta sau e-mail (detalii pe website), pana pe data de 27 noiembrie 2012, ora 24:00.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Salarii-de-3000-de-dolari-pe-luna-la-cel-mai-mare-spital-din-Israel_18043/

lauff lautf laurf