Imprimare

Locuinte de serviciu pentru medicii care se angajeaza la SJU Braila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Consiliului Judetean Braila a anuntat ca medicii tineri care se hotarasc sa se angajeze la Spitalul Judetean din Braila vor primi locuinte de serviciu, anunta Agerpres. Conform sursei citate, conditia este ca acestia sa incheie un contract cu spitalul pe o perioada de 10 ani.

"Avem doua locuinte de serviciu pana acum, prin bunavointa primariei. Am avut o discutie cu doamna Rodica Sin, directorul spitalului si i-am spus sa intre in Consiliul de Administratie si sa aprobam inchirierea de apartamente pentru medicii care doresc sa vina la Braila. Vor fi apartamente mobilate, in care contravaloarea a ceea ce inseamna chiria va fi achitata de spital, iar utilitatile vor fi platite de doctori", a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Braila va demara in marile centre universitare din Bucuresti, Iasi, Targu Mures si Cluj-Napoca o campanie de promovare a facilitatilor puse la dispozitie medicilor pentru a profesa in cadrul institutiei brailene.

Presedintele CJ a spus ca pe 1 decembrie vor sosi la Braila trei medici de la Iasi: o familie de doctori, unul specialist in Imagistica, iar celalalt specialist pe probleme de diabet, care va locui intr-una din locuintele puse la dispozitie de CJ, iar cel de-al treilea, care este medic ginecolog, va beneficia de o locuinta mobilata cu acelasi statut.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Locuinte-de-serviciu-pentru-medicii-care-se-angajeaza-la-SJU-Braila_18067/

lauff lautf laurf