Imprimare

20 de contestatii la rezidentiat in centrul universitar Cluj Napoca

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Aproape 20 de candidati care au dat examenul de rezidentiat in Cluj Napoca au facut contestatii, anunta Agerpres. Acestia au fost nemultumiti de punctajul obtinut si au solicitat rescanarea grilei.

Prin umare, au fost depuse noua contestatii pentru punctaj si patru pentru rescanarea grilei. O singura contestatie a fost inregistrata la disciplina Farmacie, pentru rescanare, iar la Medicina Dentara au fost formulate trei contestatii pentru punctaj si doua pentru recorectarea grilei.

Comisia pentru solutionarea contestatiilor a constatat ca la disciplinele Medicina Dentara si la Farmacie revizuirile cerute de candidati au fost nejustificate, iar la Medicina, in urma evaluarii acestora, comisia a decis anularea unei intrebari. in acest fel, s-a realizat o noua clasificare a candidatilor, conform regulamentului concursului de intrare in rezidentiat.

Rezultatele definitive ale concursului de rezidentiat au fost transmise Ministerului Sanatatii, care, dupa evaluare, va transmite numarul de locuri si posturi din Cluj, Oradea si judetele arondate centrului universitar Cluj, pe care vor fi repartizati candidatii.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/20-de-contestatii-la-rezidentiat-in-centrul-universitar-Cluj-Napoca_18068/

lauff lautf laurf