Imprimare

Slovenia ofera salarii de 5.000 de euro medicilor romani

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In reteaua europeana Eures sunt disponibile locuri de munca pentru medici, anunta mediafax.ro. Conform sursei citate, cele doua posturi - unul de medic specialist in psihiatrie si un post de medic specialist in ortopedie sunt disponibile in Ljubljana.

Programul de lucru pentru medicul specialist in psihiatrie este de 40 de ore pe saptamana, dar medicii sunt nevoiti sa detina cunostinte foarte bune de limba slovena. Potrivit sursei citate, salariul oferit este de 2300 de euro net pe luna, bani la care se adauga cheltuielile de calatorie, precum si mesele.

In ceea ce priveste postul de medic ortoped, sunt cautati specialistii care detin un nivel avansat de limba engleza. De asemenea, cunostintele de baza de limba slovena sunt necesare. Angajatorul ofera un salariu de 5000 de euro pentru aceasta pozitie.

Prin reteaua europeana isi mai pot gasi locuri de munca inginerii, mecanicii auto si lucratorii agricoli. Tarile care au publicat oferte de munca prin Eures sunt Norvegia, Slovenia, Polonia si Ungaria.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Slovenia-ofera-salarii-de-5.000-de-euro-medicilor-romani_18087/

lauff lautf laurf