Imprimare

Gala Farmacistilor premiaza vineri excelenta in sistemul farmaceutic

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Oficialitati din sistemul medical si farmaceutic romanesc se vor reuni vineri la Gala Farmacistilor, organizata de Colegiul Farmacistilor din Romania. Evenimentul se afla la prima editie si tine sa devina o manifestare anuala, in cadrul careia va fi premiata excelenta in sistemul farmaceutic, profesionalismul, meritele deosebite pentru cercetare, implicare, pentru proiecte dedicate pacientilor sau specialistilor, dar si societatii civile in general.

Gala va aduce in prim plan farmacistii ca profesionisti ai sanatatii, ca breasla de elita a societatii romanesti si urmeaza sa evidentieze rolul pe care il joaca farmacistii in societate pentru pastrarea unei populatii sanatoase.

"Am socotit ca a venit timpul ca farmacistului sa i se acorde respectul binemeritat precum si locul cuvenit in societatea pentru care, dintotdeauna farmacistul roman a muncit cu seriozitate, constiinciozitate, pentru ca profesia de farmacist este una pentru care se face un legamant pe viata! Suntem parte a elitei romanesti, ne mandrim cu profesia noastra si vrem ca si cei pentru care ne-am dedicat parte din viata noastra sa afle cate ceva despre noi, despre partenerii cu care facem echipa pentru sanatatea romanilor, impreuna cu care reusim sa ne tinem barcile pe linia de plutire! Suntem o armata in alb-verde si am decis sa iesim de dupa cortina in lumina rampei, o data pe an, pentru a arata lumii ce lucruri bune si frumoase am facut si facem pentru ea", a delcarat prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa (foto), presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania.

Reprezentanti CNAS si MS, asteptati la Gala Farmacistilor 

La Gala Farmacistilor vor fi prezenti in eleganta Sala Auditorium peste 300 de farmacisti din intreaga tara, bordurile Colegiilor Judetene ale farmacistilor din toate cele 43 de judete ale tarii, top managementul companiilor producatoare de medicamente, reprezentantii de top ai lanturilor de farmacii, ai distribuitorilor.

"Sunt cativa ani de cand am visat pentru prima oara la o Gala a Farmacistilor. Visul meu a fost impartasit imediat, inca de la acea vreme, de domnul profesor Lupuleasa si iata ca astazi visul este
infaptuit. Ne asteptam invitatii cu multe surprize si de acum inainte, an de an, in prima saptamana a lunii decembrie, Gala Farmacistilor va fi evenimentul de marca a profesionistilor din domeniu!", a declarat dr. Mirela Radulescu.

Castigatorii categoriilor de premii puse in joc vor fi stabilite de catre Juriul Galei Farmacistilor format din: Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa Presedinte Colegiul Farmacistilor din Romania, Farm. Pr. Elena Clara Popescu Vicepresedinte si Director Executiv al Colegiulului Farmacistilor din Romania, Farm. Speranta Iacob - Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor din Romania, Farm. Iustina Vas -Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor din Romania, Farm. Vasile Rizea - Secretar General Colegiul Farmacistilor
din Romania si Dr. Mirela Radulescu - Director de Comunicare si Imagine, Director Programe Colegiul Farmacistilor din Romania.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Gala-Farmacistilor-premiaza-vineri-excelenta-in-sistemul-farmaceutic_18097/

lauff lautf laurf