Imprimare

Schimb studentesc la Facultatea de Medicina Dentara din Alexandria

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Studentii de la Facultatea de Medicina Dentara din Bucuresti, care sunt si membri al Ligii Studentilor in Medicina Dentara din Bucuresti (LSMDB) au posibilitatea de a participa in perioada 18 februarie - 3 martie 2013 la un schimb studentesc cu Facultatea de Medicina Dentara din Alexandria, Egipt.

Data limita pentru inscrieri este 13 decembrie 2013. In urma inscrierilor, vor fi selectate opt persoane, cu precadere din anii mai mari.

"Acest schimb de experienta se adreseaza strict studentilor din universitatea noastra, care sunt si membri ai asociatiei noastre. Cei selectati vor participa la cursuri si la stagii in clinicile din Alexandria, ca si observatori. Cu putin noroc, vor putea efectua si manevre. La final, ei vor primi o diploma semnata de presedintele IADS (International Association of Dental Students)", a declarat pentru PaginaMedicala.ro Cristina Manole, delegat IADS.

Schimburile studentesti se pare ca au starnit interes in randul celor din LSMDB, intrucat in aceeasi perioada, alte cinci studente din anii 1, 3 si 4 se vor afla tot in Egipt.

In ceea ce priveste costurile, cazarea este 14 euro pe noapte, sunt necesari banii de buzunar si cei pentru intrari la obiective turistice. De asemenea, persoanele selectate sunt nevoite sa isi acopere cheltuielile de transport public, de transport pana in Alexandria, dar si costurile vizei.

"Selectia se face in functie de anul de studiu, schimbul adresandu-se EXCLUSIV membrilor LSMDB. Pentru acest schimb LSMDB percepe o taxa de 50€. Pentru a va inscrie, trebuie doar sa trimiteti un e-mail cu datele voastre (nume, prenume, numar de telefon, an de studiu) la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .", se arata intr-un anunt al asociatiei.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Schimb-studentesc-la-Facultatea-de-Medicina-Dentara-din-Alexandria_18100/

lauff lautf laurf