Imprimare

Serban Bradisteanu, premiat la gala Om intre oameni

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicul Serban Bradisteanu, care a fost trimis in judecata saptamana trecuta pentru favorizarea fostului premier Adrian Nastase, a fost premiat in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Civism "Om intre oameni", informeaza Agerpres.

Medicul serban Bradisteanu a fost premiat pentru cariera sa, in laudatio fiind numit "un deschizator de drumuri, un creator de scoala". "Avem in mijlocul nostru un om caruia ii putem pune inima in palme. Dar nu la figurat, ci la propriu", s-a spus in laudatio. Academicianul Eugen Simion, cel care i-a inmanat premiul medicului Bradisteanu, a ales sa inceapa cu o gluma: "Cred ca m-ati ales pe mine sa-i inmanez premiul fiindca ati auzit ca am probleme cu inima".

Serban Bradisteanu a dorit sa multumeasca pentru distinctia oferita si a spus ca a ales meseria de medic din dorinta de a-i ajuta pe oameni. "Fac pentru oameni totul", a explicat acesta.

De asemenea, premiati au fost si acad. Maya Simionescu, vicepresedintele Academiei Romane, dar si antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Ajunsa la cea de-a treia editie, Gala Premiilor "Om intre oameni" premiaza la fiecare editie personalitati remarcabile ale vietii stiintifice, culturale si artistice din Romania, oameni care s-au ilustrat in domeniul in care activeaza. La cele doua editii anterioare au fost omagiati printre altii Raed Arafat, Mugur Isarescu, Eugen Simion, Nicolae Manolescu, Ioan Pop de Popa, Gheorghe Leahu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Serban-Bradisteanu_-premiat-la-gala-_Om-intre-oameni__18140/

lauff lautf laurf