Imprimare

Reglementarea salarizarii, principalul obiectiv al Federatiei Sanitas pe 2013

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Reglementarea salarizarii si mentinerea locurilor de munca sunt principalele obiective ale Federatiei Sanitas, a explicat prim vicepresedintele Marius Sepi, citat de Agerpres.

"Strategia valabila pana in 2014 se refera la elaborarea unui sistem cadru de salarizare, care sa fie cuprins in prevederile contractelor colective de munca ce urmeaza a fi incheiate intre Ministerul Sanatatii si Federatia Sanitas in urmatorii 4 ani. De asemenea, dorim mentinerea locurilor de munca, dar si ocuparea tuturor posturilor vacantate prin migratia fortei de munca. Nu in ultimul rand, intentionam sa accesam fonduri structurale europene, in vederea derularii unor proiecte ale federatiei, in paralel cu dezvoltarea unui plan de programe educationale pentru profesionalizarea liderilor Sanitas", a completat Sepi.

Cu ocazia celui de-al VII-lea congres al organizatiei sindicale, a fost stabilita si noua conducere. Prin urmare, Leonard Barascu este presedintele Sanitas, Marius Sepi - prim-vicepresedinte; Razvan Gae - vicepresedinte; Iulian Pope - vicepresedinte; Mircea Ciocan - vicepresedinte si Claudia Petcu - secretar general.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Reglementarea-salarizarii_-principalul-obiectiv-al-Federatiei-Sanitas-pe-2013_18153/

lauff lautf laurf