Imprimare

Raed Arafat nu mai vrea sa fie ministru in noul guvern

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Actualul ministru al Sanatatii, dr. Raed Arafat, nu va mai ocupa aceeasi functie in cadrul institutiei, odata cu instalarea noului guvern, anunta Mediafax. Medicul a declarat in repetate randuri ca nu doreste sa fie ministru al Sanatatii, ci ca prefera o functie tehnica.

"Cu domnul Arafat am discutat si mi-a reiterat dorinta domniei sale de a nu mai fi ministru, lucru pe care il regret. Dar mi-a promis in acelasi timp ca ramane in conducerea Ministerului si il va sprijini pe cel care va fi ministrul Sanatatii", a precizat Victor Ponta, citat de Mediafax.

In urma cu aproximativ o luna, dr. Raed Arafat a explicat ca nu doreste sa fie ministru in noul guvern, dat fiind faptul ca functia este una politica. Prin urmare ar fi extrem de rigid, neglexibil si nedoritor sa inteleaga anumite lucruri.

"Situatia trebuia privita la rece, domnul prim ministru era ministru interimar si eu am avut delegatia si am condus ministerul in ultima luna. Am acceptat functia pana la alegeri ca sa pot asigura continuitatea si sa reusim cel putin sa implementam cateva idei dintre cele pe care le-am anuntat acum o luna", a declarat dr. Raed Arafat, ministrul Sanatatii cu ocazia unui eveniment organizat la Palatul Victoria.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Raed-Arafat-nu-mai-vrea-sa-fie-ministru-in-noul-guvern_18152/

lauff lautf laurf