Imprimare

Doua spitale din judetul Gorj vor fi modernizate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca doua unitati sanitare aflate in subordinea autoritatilor locale vor intra intr-un amplu proces de modernizare.

Conform Agerpres, este vorba de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si de Spitalul de Pneumoftiziologie "Tudor Vladimirescu" din Dobrita, cele doua proiecte urmand a fi inaintate Ministerului Sanatatii.

"Vrem ca in 2013 sa realizam proiectul de reparatii capitale la spital, cu o valoare estimata de 3,5 milioane lei si lucrul acesta sa aiba o durata de executie de un an de zile. De asemenea, trebuie sa imbunatatim dotarea spitalului si avem in program ca in 2013 sa dotam spitalul cu un aparat radiologic digital cu posibilitate de fibroscopie virtuala, sistem de distributie a fluidelor medicale cu oxigen si altele. De asemenea, avem cuprinse o serie de aparate pe care le asteapta cu nerabdare medii si asistentii, cu o valoare de 2.210.000 lei, cu o cofinantare de la Consiliul Judetean", a declarat Ion Calinoiu.

In privinta Spitalului Judetean de Urgenta, acesta va beneficia de aparatura medicala, unitata urmand sa fie modernizata aproape in totalitate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Doua-spitale-din-judetul-Gorj-vor-fi-modernizate_18252/

lauff lautf laurf