Imprimare

Demitere in fruntea CNAS. Medicul sef a fost schimbat din functie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Doctorul Marius Filip, medicul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) a fost demis din functie. Se pare ca locul sau va fi luat de dr. Rodica Costinea. Fostul medic sef al CNAS a confirmat demiterea sa din functie pentru PaginaMedicala.ro, adaugand ca este constient de motivele pentru care a fost indepartat de la conducerea institutiei.

Referitor la implementarea Sistemului Informatic Unic Integrat si a retetei electronice, utilizata din ce in ce mai frecvent, dr. Filip a precizat ca "merita intrebati medicii de familie si farmacistii daca am facut ceva bun sau nu pentru sistemul de sanatate romanesc", a declarat dr. Marius Filip, care a inceput sa lucreze la CNAS in mandatul .

Presedinta SNMF: "Am avut o colaborare buna cu dr. Filip!"

Chiar daca sunt cunoscute divergentele dintre CNAS si reprezentantii medicilor de familie, presedinta Societatii Nationale de Medicina Familiei sustine ca a avut o colaborare buna cu medicul Marius Filip.

"Noi am avut parte de feedback bun de la dr. Marius Filip. Aceste lucruri (demiterea, n.red.) ne depasesc. Sunt chestiuni care se intampla in fiecare mandat. Insa ce va pot spune este ca noi am avut o colaborare si o comunicare buna cu fostul medic sef al CNAS, in principal in privinta retetei electronice", a declarat pentru PaginaMedicala.ro dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Dr. Rodica Costinea, noul medic sef al CNAS, a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 1979 si lucreaza in cadrul institutiei din luna ianuarie 2007. 

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Demitere-in-fruntea-CNAS.-Medicul-sef-a-fost-schimbat-din-functie_18265/

lauff lautf laurf