Imprimare

(P) O noua formula a Beres Drops creste imunitatea organismului si te ajuta in sezonul rece

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Schimbarile bruste de temperatura, variatiile mari de presiune atmosferica, oboseala acumulata peste zi, stresul – toate au un efect direct asupra organismului, slabindu-l si scazandu-I capacitatea de a se apara singur in fata virusilor.

Beres Pharmaceutical aduce in toate lanturile mari de farmacii o noua formula, imbunatatita, a suplimentului alimentar Beres Drops, care actioneaza direct asupra mentinerii si refacerii rezistentei organismului, este un adjuvant in starile de raceala sau gripa si convalescenta acestora, precum si in perioade de efort fizic intens.

Noua formula, bazata pe un continut mai mare de seleniu si fara a contine metale grele, este un sprijin major pentru organism, pe care il ajuta sa faca fata mai bine scaderii rezistentei in infectii, in diete sau cure de slabire, in stari de oboseala sau de alta natura, precum lipsa poftei de mancare, insomnii, convalescenta dupa diferite boli sau operatii. Datorita aportului mare de minerale si microelemente indispensabile din punct de vedere fiziologic, Beres Drops Plus este indicat si in terapii postoperatorii cu citostatice si radiatii, precum si in tratamentul bolilor osteo-articulare.

Beres Drops este comercializat sub forma de picaturi orale in flacoane de 30 ml / 100 ml si 4 x 30 ml.

Mai multe informatii despre Beres Drops accesati la http://www.beres.ro/index.ph.

***

Despre Beres Pharmaceutical

Beres este unul dintre cele mai cunoscute si mai populare branduri in Ungaria. Descoperita in urma cu 40 de ani de catre cercetatorul Beres Jozsef, “picatura Beres” a devenit in scurt timp un produs de succes, destinat completarii aportului de oligoelemente si minerale, care ajuta la mentinerea imunitatii organismului uman, fiind totodata recomandat ca tratament adjuvant pentru ameliorarea starii generale a bolnavilor de cancer. Pentru proprietatile unice ale “picaturii”, inventatorului ei i-a fost acordat premiul „Szechenyi”, cea mai importanta distinctie stiintifica din Ungaria.

In 1989, a fost infiintata compania Beres Parmaceutical, care ofera in prezent consumatorilor o gama variata de produse pentru pastrarea sanatatii – suplimente nutritive, precum si produse cu efect terapeutic - medicamente. Beres Pharmaceutical Ltd. a ajuns in topul companiilor producatoare si distribuitoare de medicamente OTC din Ungaria, fiind lider pe piata produselor destinate mentinerii sanatatii.

Autor: Beres Pharmaceutical

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-O-noua-formula-a-Beres-Drops-creste-imunitatea-organismului-si-te-ajuta-in-sezonul-rece_18270/

lauff lautf laurf