Imprimare

Contabila sefa a Spitalului Victor Babes, arestata pentru delapidare si fals

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Contabila sefa a Spitalului "Victor Babes" din Capitala a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzata de peste 400 de fapte de delapidare, fals de inscrisuri oficiale si uz de fals, informeaza Mediafax.

Potrivit sursei citate, Anisoara Barbulescu si-a insusit din veniturile institutiei suma de 672.416 lei, prin doua modalitati, in mod repetat.

Anisoara Barbulescu nu ar fi depus integral sumele de bani care i-au fost predate de casier, impreuna cu foile de varsamant aferente, spre a fi depuse la trezorerie in contul spitalului si ar fi ridicat sume de bani din contul institutiei, in baza unor file CEC, depunand ulterior fie sume mai mici, fie nedepunand suma ridicata.

Imediat dupa ce spitalul a inceput verificarile in acest caz, Anisoara Barbulescu a instrainat toate bunurile imobile pe care le detinea, respectiv doua terenuri si doua apartamente, "ingreunand astfel posibilitatile de recuperare a prejudiciului", au mai aratat procurorii.

Anisoara Barbulescu a fost angajata unitatii sanitare in perioada 1999 - 2012, in functia de contabil.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Contabila-sefa-a-Spitalului-Victor-Babes_-arestata-pentru-delapidare-si-fals_18272/

lauff lautf laurf