Imprimare

Bugetul pe 2013 - aprobat de Guvern

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Bugetul pe 2013 a fost aprobat de catre Guvern, documentul fiind trimis Parlamentului, informeaza Agerpres. Programul de dezbatere si vot asupra proiectului de lege va fi stabilit de cele doua Camere.

"Este un buget in care putem sa ne incadram, sa ne tinem cele mai importante promisiuni, sa pastram investitiile si sa punem mult mai multi bani pentru cofinantarea proiectelor europene", a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca bugetul este unul realist.

Totodata, Guvernul a aprobat intr-o sedinta extraordinara ce a avut loc marti o serie de masuri premergatoare adoptarii bugetului de stat si al asigurarilor sociale pe acest an.

Ulterior sedintei, premierul Victor Ponta s-a intalnit cu delegatia FMI care este in misiune de evaluare la Bucuresti. In urma discutiilor, Executivul a revizuit prognoza privind Produsul Intern Brut si cresterea economica pentru 2013. Bugetul pentru 2013 este construit pe o crestere economica de 1,6%, revizuita in scadere de Guvern de la 1,8%, dupa discutiile cu FMI.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bugetul-pe-2013---aprobat-de-Guvern_18275/

lauff lautf laurf