Imprimare

O asistenta si o infirmiera din Dolj, retinute pentru luare de mita

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O asistenta sefa de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost retinuta pentru combaterea unor infractiuni de luare de mita si trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, asistenta este cercetata pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta, constand in aceea ca a pretins si primit sume de bani si alte foloase pentru a favoriza ocuparea unor posturi de infirmiera si ingrijitor la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu si a primit bani si foloase materiale pentru a-si exercita influenta asupra unor functionari din cadrul aceleiasi unitati.

Totodata, infirmiera Mariana Vacaroiu a fost acuzata de comiterea infractiunilor de marturie mincinoasa si dare de mita, constand in aceea ca a dat bani si alte bunuri materiale pentru promovarea examenului pentru ocuparea functiei de infirmier in cadrul Sectiei chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu, iar pe 29 ianuarie, fiind audiata in cauza, a dat declaratii necorespunzatoare adevarului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/O-asistenta-si-o-infirmiera-din-Dolj_-retinute-pentru-luare-de-mita_18307/

lauff lautf laurf