Imprimare

Balul medicilor stomatologi are loc in acest weekend

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Colegiul Medicilor Dentisti din Bucuresti (CMDB) organizeaza cea de-a treia editie a Balului Stomatologilor. Manifestarea va avea loc pe data de 2 februarie 2013, la Hotelul Marriot din Capitala. Sunt asteptati aproape 200 de medici dentisti din intreaga tara, locurile fiind limitate.

Cei care s-au inscris, au fost nevoiti sa achite o taxa de 200 de lei de persoana, banii fiind redirectionati in scopuri caritabile. Si anul trecut, scopul principal al evenimentului a fost strangerea de fonduri.

"In primul rand, este un bal de binefacere. Banii colectati vor fi stransi intr-un fond comun, realizat pentru sprijinirea colegilor nostri care se afla in dificultate. Trebuie sa va spun ca ii depistam cu greu pe cei care au nevoie de ajutor financiar pentru ca acestia au o demnitate care nu le permite sa vina sa ne ceara sprijinul", a explicat pentru PaginaMedicala.ro dr. Alexandru Brezoescu, presedintele CMDB.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 19:00 in sala Grand Ballroom a hotelului.

La editia din 2012 s-au inscris aproximativ 200 de medici, in timp ce editia din 2011 a reunit 240 de persoane. Printre invitatii speciali s-a numarat si prof. Ioan Lascar, presedintele Colegiului Medicilor Bucuresti si prof. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala.

Balul stomatologilor reprezinta un eveniment cu traditie. Evenimentul a fost organizat pentru prima data in anul 2007, de catre Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR), filiala Muntenia 1. In de atunci, manifestarea a fost conceputa ca un eveniment caritabil, o strangere de fonduri pentru Centrul Comunitar Ghencea, un centru pentru copiii nevoiasi. Sub egida AMSPPR, balul a avut trei editii, iar de fiecare data fondurile stranse au fost alocate copiilor defavorizati, cu scopul de a preveni abandonul scolar.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Balul-medicilor-stomatologi-are-loc-in-acest-weekend_18305/

lauff lautf laurf