Imprimare

Managerul Spitalului din Nasaud voia sa demisioneze in urma unui scandal

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Managerul Spitalului Orasenesc Nasaud a anuntat ca isi va depune demisia in urma unui scandal declansat de decesul unei fetite de patru ani, diagnosticata initial cu entorsa de glezna. Se pare ca medicul si-a retras demisia, solicitata de oficialii orasului. 

Conform Agerpres, George Adrian nu se considera vinovat nici ca manager si nici ca doctor. Cu toate acestea, sustine ca isi va inainta demisia, ea fiindu-i solicitata de presedintele Consiliului Judetean Bistrita Nasaud si de primarul orasului.

Directorul a precizat ca toti colegii din spital i-au cerut sa nu demisioneze, dar va renunta la postul de conducere si va continua sa se puna dispozitia Colegiului Medicilor si a organelor de ancheta pana la clarificarea conditiilor in care a survenit decesul fetitei de patru ani.

George Adrian este primul medic care a vazut-o, in data de 10 ianuarie, pe pacienta. Parintii acesteia au declarat ca fetita cazuse cu doua zile inainte pe gheata. In urma radiografiei, diagnosticul pus a fost de entorsa la glezna, iar fetita a fost trimisa spre un specialist ortoped de la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, avand in vedere ca spitalul nasaudean nu are un astfel de specialist, cu exceptia unui ortoped de la Dej care urma sa fie de garda vineri, 11 ianuarie.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Managerul-Spitalului-din-Nasaud-voia-sa-demisioneze-in-urma-unui-scandal_18315/

lauff lautf laurf