Imprimare

SCJU Sibiu ar putea scapa de datorii pana la finele anului

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Clinic Judetean Sibiu ar putea scapa de datorii pana la sfarsitul acestui an, sustine Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu. Acesta a explicat ca plata datoriilor presupune o aprovizionare fara probleme cu medicamente si cele necesare, anunta Agerpres.

"Situatia este buna (in cele trei spitale din subordinea CJS - n.red.). Avem un proiect de stingere a datoriilor, o treime din datoriile pe care le-am gasit la Spitalul Clinic Judetean au fost deja stinse. Avem sanse ca pana la sfarsitul anului toate datoriile Spitalului Clinic Judetean sa fie achitate. Nu avem arierate, deci datorii mai mari de 90 de zile", a declarat Cindrea.

Acesta a precizat ca din cele 18 milioane de lei, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu mai are de achitat datorii in valoare de 11 milioane.

"Datoriile au scazut de la 200 miliarde de lei vechi la 110 miliarde lei vechi. Le-am scazut cu mai mult de 40 la suta in decurs de sase luni", a explicat dr. Liviu Cotarla, managerul unitatii sanitare.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/SCJU-Sibiu-ar-putea-scapa-de-datorii-pana-la-finele-anului_18333/

lauff lautf laurf