Imprimare

Dr. Mirela Pop lanseaza cartea Homeopatie in psihoterapie''

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Editura Herald si Dr. Mirela Pop lanseaza cartea ''Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala'', miercuri, 13 februarie 2013, ora 18.30, la Libraria Bastilia din Piata Romana.

In cadrul acestei intalniri,  autoarea cartii, Dr. Mirela Pop, va impartasi din experienta sa medicala si terapeutica bogata, care vizeaza raportul subtil dintre corp si minte.

Expunerea va fi insotita de exemplificari ale unor remedii care se prescriu in anumite conjuncturi de viata sau pentru anumite probleme emotionale/psihologice care sa evidentieze procesul terapeutic in sine.

''Homeopatia este o specialitate de medicina complementara care foloseste remedii (un fel de medicamente) care se prescriu pacientilor, nu pe baza diagnosticelor, ci pe baza suferintelor lor, suferinte care includ atat simptome fizice, cat si probleme emotionale, anumite modele de raportare la viata si chiar experiente traite (de exemplu: emigrare/pierderea cuiva drag/dezamagirea in dragoste etc.)'', afirma Dr. Mirela Pop.

Psihologul Gabriela Deniz spune ca autoarea cartii ''Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala'' a reusit, in aceasta lucrare, o sinteza remarcabila a ideilor si a cunostintelor amanuntite din domeniul psihoterapiei pe care le detine, plecand de la cateva intrebari fundamentele, cum ar fi "ce este omul?'', ''care este scopul nostru aici?'' etc.

Mirela Pop este medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, psihoterapeut specializat in terapie cognitiv-comportamentala si hipnoza clinica si specialist in homeopatie. Atat in experienta sa clinica, cat si in articole si lucrari de specialitate (Abordarea homeopatica a convingerilor disfunctionale - 2011) promoveaza o abordare bazata pe echilibrul fin dintre corp si psihic.

Invitati la evenimentul de lansare vor fi Odette Dimitriu, conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu, Gabriela Deniz, psiholog, editor Editura Herald si Vlad Doroican, PR Editura Herald, in calitate de moderator.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Dr.-Mirela-Pop-lanseaza-cartea-_Homeopatie-in-psihoterapie__18350/

lauff lautf laurf