Imprimare

Primavara Dermatologica Ieseana, eveniment interdisciplinar dedicat dermatologilor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 18 - 22 aprilie 2013, medicii pot participa la cea de-a doua editie a Primaverii Dermatologice Iesene, eveniment organizat la Biblioteca Central Universitara Iasi.

Manifestarea se adreseaza atat dermatologilor, cat si specialitatilor medicale conexe, chirurgicale sau paraclinice, scopul fiind acela de a construi o viziune larga asupra patologiei dermatologice de granita in randul specialistilor din intreaga tara. Conform organizatorilor, evenimentul va cuprinde o serie de workshopuri, cursuri si prelegeri.

"Pentru a doua editie a Primaverii Dermatologice Iesene v-am pregatit, impreuna cu Comitetul de Organizare, un program minunat, cu teme de interes atat pentru dermatologi, cat si pentru colegi din multe alte specialitati la granita cu dermatologia. Haideti sa invatam cat mai multe unii de la altii, sa ne simtim impliniti si utili!", a declarat conf. dr. Daciana Branisteanu despre editia din 2013 a evenimentului.

Interdisciplinaritatea, esentiala

Conf. dr. Daciana Branisteanu a explicat ca formatul evenimentului din 2013 va fi unul cuprinzator, caracterul interdisciplinar al manifestarii fiind menit sa incurajeze comunicare eficienta si schimbul de experienta intre specialisti din diferite arii terapeutice conexe dermatologiei.

Editia pilot a evenimentului a fost organizata in aprilie 2012, bucurandu-se de o profunda apreciere atat din partea comunitatii medicale locale, cat si pe plan national.

La prima editie au luat parte 33 de lectori din Romania si din strainatate si 461 de medici din 31 de specialitati.

Participantii au beneficiat de 24 de credite de educatie medicala continua.

Conf. dr. Daciana Branisteanu este titular al cursului de Dermatologie si Venerologie la Facultatea de Medicina a Universitatii “Gr. T. Popa” din Iasi, doctor in stiinte medicale si membru in Comitetul de Conducere al Societatii Romane de Dermatologie, al Academiei Americane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermato-venerologie.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Primavara-Dermatologica-Ieseana_-eveniment-interdisciplinar-dedicat-dermatologilor_18353/

lauff lautf laurf