Imprimare

Ambulanta Constanta scoate la concurs posturi pentru asistenti medicali si soferi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Serviciul de Ambulanta Constanta scoate la concurs cinci posturi pentru soferi de autosanitare si patru pentru asistenti medicali.

Concursul pentru ocuparea posturilor de soferi va avea loc in 19 februarie, iar cele pentru asistenti, in 4, respectiv, 7 martie.Serviciul de Ambulanta Constanta dispune de cinci posturi libere pentru cei care doresc sa se angajeze ca soferi pe autosanitare, impartite astfel: doua posturi pentru Statia Centrala Constanta, doua pentru Substatia Cobadin si un post pentru Substatia Cogealac.

Pe 4 si 7 martie, vor avea loc alte doua concursuri, de data aceasta pentru ocuparea celorlalte patru posturi de asistenti medicali. Primele doua posturi de asistenti sunt repartizate in substatia Cobadin, iar pentru ele se va da concurs in 4 martie, iar celelalte doua in Statia Centrala Constanta, concursul urmand a se desfasura in 7 martie.

Toti cei care doresc sa ocupe unul dintre posturile scoase la concurs de Ambulanta Constanta pot participa la concursuri la sediul institutiei din strada Bravilor. nr. 1, in datele programate mai sus, cu incepere de la ora 09:00.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ambulanta-Constanta-scoate-la-concurs-posturi-pentru-asistenti-medicali-si-soferi_18384/

lauff lautf laurf