Imprimare

Cartea Dreptul Sanatatii. Front comun al medicului si juristului a fost lansata in editie electronica

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In 20 februarie 2013, editura Wolters Kluwer Romania si Societatea de avocati STOICA & ASOCIATII au lansat, la Academia Romana, editia electronica (eBook) a cartii "Dreptul Sanatatii. Front comun al medicului si al juristului", scrisa de Ion Turcu.

Cu prilejul lansarii eBook-ului "Dreptul Sanatatii. Front comun al medicului si al juristului", organizatorii au realizat si o dezbatere pe marginea celor mai "fierbinti" subiecte din domeniul medical si juridic: contractul de sanatate, malpraxisul sau bioetica.

La dezbatere au participat personalitati importante din lumea medicala si juridica deopotriva: prof.dr Ioan Turcu, prof. dr. Valeriu Stoica, acad. Laurentiu M. Popescu, acad. C Ionescu-Targoviste, dar si alte figuri academice si medicale ilustre.Cartea abordeaza cele mai importante probleme actuale cu care se confrunta un medic in activitatea sa profesionala, dintr-o perspectiva juridica. 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cartea-_Dreptul-Sanatatii.-Front-comun-al-medicului-si-juristului_-a-fost-lansata-in-editie-electronica_18437/

lauff lautf laurf