Imprimare

Telefonul Pacientului si campanii de informare privind controalele periodice, in cadrul Saptamanii Pacientilor (11-17 martie)

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania va organiza pentru prima data in Romania, “Saptamana pacientilor”, in perioada 11-17 martie 2013. Evenimentul va avea loc sub sub inaltul Patronaj al Guvernului Romaniei.

“Saptamana pacientilor” va cuprinde o campanie de informare nationala pentru pacienti, dezbateri cu medicii si studentii de la universitatile de medicina, Forumul National al Asociatiilor de Pacienti (eveniment aflat deja la a IV-a editie) si lansarea programului Telefonul Pacientului.

Campania de informare va cuprinde difuzarea unui pliant in spitalele din toata tara, care va cuprinde aspecte ce tin de drepturile pacientilor, importanta controlului periodic si a altor teme de interes pentru pacienti.

Forumul National al Asociatiilor de Pacienti va contine dezbateri cu oficialii din sistemul de sanatate asupra celor mai importante teme, printre care se vor numara: Procesul de reforma al sistemului sanitar pe intelesul pacientilor, Mecanisme de...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Telefonul-Pacientului-si-campanii-de-informare-privind-controalele-periodice_-in-cadrul-Saptamanii-Pacientilor-_11-17-martie__18455/

lauff lautf laurf