Imprimare

Cursuri pentru personalul din spital cu atributii de codificare, raportare si analiza a datelor SMDP

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in domeniul Sanitar Bucuresti a demarat, incepand cu 11 februarie 2013, o serie de cursuri cu tema "SMDP - de la codificare la analiza indicatorilor spitalului", pentru personalul din spital cu atributii de codificare, raportare si analiza a datelor SMDP.  Ca urmare a numarului mare de solicitari, SNSPMPDSB anunta organizarea unei noi serii in perioada 26-27 martie 2013, intre orele 9-15.30.

De asemenea, este posibila si organizarea unei serii suplimentare si in perioada 14-15 mai 2013.

Acte necesare, in copii xerox, sunt C.I., diploma de studii, certificat de casatorie/divort (in situatia schimbarii numelui), aviz de libera practica (pentru medici si asistenti medicali), dovada efectuarii platii.

Pentru maximizarea beneficiului participantilor in urma cursului, organizatorii asteapta exemple de cazuri clinice a caror codificare sa fie abordata in cadrul sesiunilor.

Cazurile clinice se vor trimite cu minim 3 zile lucratoare inaintea primei zile de curs.

Taxa de participare este de 239 RON.

Informatii suplimentare pot fi accesate AICI.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cursuri-pentru-personalul-din-spital-cu-atributii-de-codificare_-raportare-si-analiza-a-datelor-SMDP_18499/

lauff lautf laurf