Imprimare

CONCURS Cine esti tu, doctore? : Castiga prima carte despre brandul de doctor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

PaginaMedicala.ro si Houston NPA, compania care a editat prima carte de branding personal in medicina, invita medicii la concurs!

Ce trebuie sa faci?

Raspunde, in perioada 11-18 martie 2013, printr-un comentariu la acest articol, la intrebarea "Cine esti tu, doctore?" pentru a castiga cartea cu acelasi nume, semnata de Nicolae-Iordache Iordache si Olivian Breda si editata de Houston NPA.

Dorim sa aflam lucruri interesante si originale despre medicii din Romania, informatii care pot constitui cartea ta de vizita pentru pacienti, pentru colegii din sistemul sanitar sau chiar pentru jurnalisti ori companii.

Cine poate participa?

Pot participa medici rezidenti, specialisti sau primari, de orice specialitate, cu practica in Romania.

Cand vor fi anuntati castigatorii?

Ai la dispozitie o saptamana in care sa ne spui cine esti tu in sistemul de Sanatate din Romania. Pe 19 martie anuntam castigatorii!

Cine va castiga?

Cele mai originale trei raspunsuri, alese chiar de autorii cartii si de reprezentantii Houston NPA, vor primi cate un exemplar din cartea "Cine esti tu, doctore?", o lucrare ce sintetizeaza instrumentele si tehnicile de branding personal in industria medicala.

Cartea propune solutii moderne pentru medicii care nu au fost formal instruiti in sfera de business, dar care trebuie sa faca fata regulilor jocului unui mediu din ce in ce mai competitiv.

Veti afla, citind aceasta carte:
- Cum castigati si pastrati increderea pacientilor
- Cum va construiti imagina publica
- Cum comunicati online, pentru construirea unei reputatii solide de doctor
- Cum va aparati reputatia
- Cum sa reactionati in situatiile de criza

Pentru ilustrarea informatiei, fiecare capitol contine studii de caz relevante, preluate din actualitatea medicala romaneasca.

Succes!

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/CONCURS-_Cine-esti-tu_-doctore_-Castiga-prima-carte-despre-brandul-de-doctor_18525/

lauff lautf laurf