Imprimare

Congresul International al ADRE: Conventional versus avangarda

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Peste doua sute de specialisti in medicina dentara din intreaga lume sunt asteptati la acest sfarsit de saptamana la Iasi, cu ocazia celui de-al V-lea Congres International al Asociatiei de Dentare Romane pentru Educatie (ADRE).

Congresul se va desfasura in perioada in 21-23 martie si va avea loc sub titulatura “Conventional versus avangarda in tehnicile si nanotehnologiile medicine dentare”. Lucrarile vor fi conduse de prof. univ. dr. Norina Forna, decanul Faculatii de Medicina Dentara.

Evenimentul are loc cu ocazia celei de-a XVII-a Editie a Zilelor Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF „Gr. T. Popa” Iasi – 61 de ani de invatamant dentar.

La editia de anul acesta vor fi prezenti reprezentanti ai Academiei Romane, ai Academiei de stiinte Medicale, ai Academiei Americane pentru Educatie Dentara, Asociatiei Europene de Protetica, Bordului Balcanic precum si ai Asociatiei Dentare Romane pentru Educatie dar si ai Societatii Romane de Reabilitare Orala – Academia de Implantologie din Romania.

Specialistii invitati la congres vor prezenta abordari, practici si tehnologii de ultima ora din domeniul medicine dentare. Ideea centrala este pastrarea terapiilor clasice lasand insa loc "modernului si spectaculosului".

Temele abordate in cadrul sesiunilor de conferinte si comunicari stiintifice sunt variate: de la implanturi si lucrari imediate, nanotehnologii, impactul afectiunilor dentare asupra intregului organism si profilaxie pana la impactul afectiunilor dentare asupra calitatii vietii copiilor si batranilor.

Congresul se va desfasura sub egida Academiei Romane, a Academiei de stiinte Medicale din Romania in colaborare cu International Congress of Oral Implantologists ICOI, Societatea de Medici si Naturalisti Iasi si Colegiul Medicilor Dentisti Iasi

Autor: Max Constantinescu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Congresul-International-al-ADRE_-Conventional-versus-avangarda_18560/

lauff lautf laurf