Imprimare

Simulari ale examenului de admitere la UMF Carol Davila, pe 25 mai

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In 25 mai vor avea loc simulari ale examenului de admitere la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF ''Carol Davila'' si la Facultatea de Medicina Dentara, organizate de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti si Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, elevii care doresc sa afle care sunt sansele de a fi admisi la aceasta universitate de medicina si farmacie se pot inscrie incepand cu data de 1 aprilie pana pe 9 mai la simularea examenului de admitere la Medicina Generala.

Organizata de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, simularea doreste sa vina in ajutorul studentilor prin crearea unui cadru in care viitorii studenti sa isi poata da seama cat de pregatiti sunt, daca se incadreaza in timp sau daca pot face fata cu succes emotiilor examenului.

Simularea va avea loc in data de 25 mai, iar taxa de participare este de 60 lei, suma ce trebuie achitata prin virament bancar in contul SSMB.

Examenul va fi completat de un targ de proiecte al SSMB, in cadrul caruia participantii vor avea ocazia sa cunoasca activitatile organizatiei, sa schimbe pareri cu studentii la medicina si sa simta o parte din atmosfera UMF ''Carol Davila'' si a Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti.

Tot pe 25 mai, Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti va organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara, concurs ce se va desfasura la sediul Facultatii de Medicina Dentara, cat si la Facultatea de Farmacie.

Inscrierile pentru sustinerea examenului de simulare incep pe data de 1 aprilie, iar taxa de participare este de 50 lei.

Pentru mai multe informatii si inscrieri la simularile pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicina Generala, respectiv Facultatea de Medicina Dentara, elevii pot accesa site-urile www.simulare.ssmb.ro respectiv www.lsmdb.ro.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simulari-ale-examenului-de-admitere-la-UMF-Carol-Davila_-pe-25-mai_18598/

lauff lautf laurf