Imprimare

Simularea examenului de admitere la UMF Craiova va avea loc pe 20 aprilie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova a anuntat ca simularea concursului de admitere la disciplinele de concurs pentru admiterea la specializarile Medicina, Medicina dentara, Farmacie, Moase, Asistenta medicala generala, Tehnica Dentara si Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare va avea loc pe 20 aprilie, la ora 10.


Inscrierea candidatilor la simularea concursului de admitere se face la Secretariatele Facultatilor la sediul din Craiova, str. Petru Rares nr. 2 perioada 8 aprilie 2013 – 18 aprilie 2013 intre orele 10.00 - 14.00.  Taxa de inscriere la simularea concursului de admitere este de 50 lei si trebuie achitata la secretariat in momentul inscrierii candidatului.

In comunicat se precizeaza ca numarul maxim de viitori candidati care vor sa participe la simulare este de 250, in ordinea inscrierilor.

Pentru specializarile Medicina si Medicina dentara probele se dau din disciplinele Biologie (Anat. si fiziol. omului) si (la alegere) Chimie organicã sau Fizicã. Cei care doresc sa intre la Farmacie vor sustine probe din pentru Chimie organica si (la alegere) Botanicã sau Biologie (Anat. si fiziol. omului). Pentru specializarile Moase, Asistenta medicala, Tehnica Dentara si Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare examenul va fi din programa de Biologie (Anat. si fiziol. omului).

Actele necesare inscrierii la simularea concursului de admitere sunt:

  • cererea de inscriere (conform tipizatului distribuit de secretariat sau pe se poate descarca de pe site-ul UMF)
  • o copie xerox a buletinului/cartii de identitate
  • chitanta doveditoare a platii taxei de inscriere

Sustinerea examenului se va desfasura, sambata 20 aprilie 2013, orele 10,00 urmand ca repartitia pe sali a candidatilor sa fie afisata la avizierul institutiei in ziua premergatoare examenului.

Examene de simulare a examenului de admitere in alte centre universitare

Bucuresti
In 25 mai vor avea loc simulari ale examenului de admitere la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF ''Carol Davila'' si la Facultatea de Medicina Dentara, organizate de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB) si Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti (LSMDB). Taxele de inscriere sunt de 60 de lei pentur simularea organizata de SSMB si de 50 de lei pentru cea organizata de LSMDB.

Targu Mures
Liga Studentilor in Medicina din Targu Mures organizeaza Simularea de Admitere 2013 pentru Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures in data de 27 aprilie. Taxa de inscriere va fi de 50 de lei si se achita in ziua simularii conform programului care va fi afisat inainte cu o zi de eveniment.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simularea-examenului-de-admitere-la-UMF-Craiova-va-avea-loc-pe-20-aprilie_18620/

lauff lautf laurf