Imprimare

Au inceput inscrierile la concursul Cel mai bun student al anului 2013

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte anunta inceperea inscrierilor pentru concursul Cel mai bun student al anului, competitie ce se adreseaza si studentilor medicinisti.

Studentul Anului 2013 este un proiect al organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte ce sustine si premiaza elita sistemului universitar din Romania.

Competitia nationala, ajunsa la cea de a X-a editie, se adreseaza studentilor din Drept, Jurnalism si Comunicare, Economie, Medicina si Arhitectura.

La categoria Medicina vor fi premiati studentii de la universitatile de profil din intreaga tara care se diferentiaza prin performanta, dorinta de munca si perseverenta.

Cei care doresc sa se inscrie in concurs trebuie sa realizeze un eseu cu subiectul „Importanta utilizarii medicamentelor generice”. Lucrarile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalitati reprezentative din acest domeniu, din profesori ce predau la marile centre universitare din tara, dar si din reprezentanti ai companiilor partenere.

Participantii trebuie sa completeze si sa trimita un formular de inscriere si sa rezolve, pana pe data de 12 mai 2013, tema specifica acestei categorii. Atat formularul de inscriere, cat si tema de concurs pot fi descarcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro.

Autorii celor mai bune cinci lucrari vor avea ocazia sa participe la un mini-proiect de dezvoltare personala si vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 si premiul de 1500 de euro oferite castigatorului locului intai sau pentru pozitiile doi si trei, premiate cu sumele de 700 de euro, respectiv 500 de euro, toate oferite in cadrul Galei Studentul Anului, eveniment ce se va desfasura la sfarsitul lunii mai 2013 si care va inchide aceasta competitie.

Pentru mai multe informatii privitoare la competitie, accesati site-ul: www.studentulanului.ro sau pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti, care, de 14 ani, organizeaza anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Au-inceput-inscrierile-la-concursul-Cel-mai-bun-student-al-anului-2013_18639/

lauff lautf laurf