Imprimare

Calendarul simularilor examenului de admitere la Medicina si Farmacie in centrele universitare din tara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Inaintea examenului de admitere, programat in luna iulie, mai multe facultati de medicina si farmacie ofera elevilor ce doresc sa urmeze o cariera medicala posibilitatea de a-si testa cunostiintele prin organizarea unor examene-simulari de admitere.

Va pezentam in continuare un calendar detaliat al acestor examene.

UMF CRAIOVA - 20 aprilie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova a anuntat ca simularea concursului de admitere la disciplinele de concurs pentru admiterea la specializarile Medicina, Medicina dentara, Farmacie, Moase, Asistenta medicala generala, Tehnica Dentara si Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare va avea loc pe 20 aprilie, la ora 10.

Inscrierea candidatilor la simularea concursului de admitere se face la Secretariatele Facultatilor la sediul din Craiova, str. Petru Rares nr. 2 perioada 8 aprilie 2013 – 18 aprilie 2013 intre orele 10.00 - 14.00. Taxa de inscriere la simularea concursului de admitere este de 50 lei si trebuie achitata la secretariat in momentul inscrierii candidatului.

Informatii suplimentare se pot obtine AICI.

UMF Tg Mures - 27 aprilie

Liga Studentilor in Medicina din Targu Mures organizeaza Simularea de Admitere 2013 pentru Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures in data de 27 aprilie. Taxa de inscriere va fi de 50 de lei si se achita in ziua simularii conform programului care va fi afisat inainte cu o zi de eveniment.

Informatii suplimentare gasiti AICI.


Facultatea de Medicina si Farmacie Galati 27-28 aprilie

Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania - Filiala Galati , in colaborare cu Asociatia "DivinMed Clinic" si Facultatea de Medicina si Farmacie, Univ. "Dunarea de Jos", Galati va organiza in perioada 27 - 28 aprilie simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina si Farmacie din Galati

Informatii suplimentare gasiti AICI.


UMF Carol Davila Bucuresti - 25 mai

Simularile examenului de admitere la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF ''Carol Davila'' si la Facultatea de Medicina Dentara sunt organizate de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti si Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti.

Inscrierile la simularea examenului de admitere la Medicina Generalase fac din data de 1 aprilie pana pe 9 mai .

Taxa de participare este de 60 lei, suma ce trebuie achitata prin virament bancar in contul SSMB.

Tot pe 25 mai, Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti va organiza simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara, concurs ce se va desfasura la sediul Facultatii de Medicina Dentara, cat si la Facultatea de Farmacie.

Inscrierile pentru sustinerea examenului de simulare incep pe data de 1 aprilie, iar taxa de participare este de 50 lei.

Pentru mai multe informatii si inscrieri la simularile pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicina Generala, respectiv Facultatea de Medicina Dentara, elevii pot accesa site-urile www.simulare.ssmb.ro respectiv www.lsmdb.ro.


UMF Hatieganu Cluj - 25 mai

Universitatea ofera elevilor si posibilitatea de a urma in prealabil cursuri de pregatire, care se desfasoara dupa urmatorul program: 13 aprilie, 20 aprilie, 27 aprilie si 18 mai 2013.
Inscrierile se fac incepand din 18 martie.

Costul unui pachet de 4 cursuri (pentru programele de studiu Medicina, Medicina Dentara, Farmacie) si examen de simulare este de 250 lei, iar costul unui pachet de 2 cursuri (pentru programele de studiu Asistenta Medicala Generala, Radiologie si Imagistica, Balneo-FizioKinetoterapie ai Recuperare, Tehnica Dentara, Nutritie si Dietetica) si examen de simulare este de 150 lei.

Pentru informatii suplimentare privind cursurile si examenul de simulare, puteti folosi adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


UMF Gr T Popa IASI
Simularea examenului de admitere a avut loc pe 30 martie si au participat peste 300 de elevi doritori sa urmeze o cariera medicala.
 

Autor: Max Constantinescu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Calendarul-simularilor-examenului-de-admitere-la-Medicina-si-Farmacie-in-centrele-universitare-din-tara_18655/

lauff lautf laurf