Imprimare

Au fost suplimentate locurile pentru pregatirea in a 2-a specialitate in sesiunea extraordinara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a suplimentat numarului de locuri pentru programul de pregatire in cea de-a doua specialitate, in regim cu taxa, sesiunea aprilie 2013

Astfel, in centrul universitar Cluj-Napoca este disponibil 1 loc in specialitatea chirurgie dento-alveolara, in centrul universitar Craiova, 2 locuri in endocrinologie si in centrul universitar Timisoara, 3 locuri pentru oncologie medicala.

Initial, in sesiunea din februarie au fost disponibile 2 locuri pentru specialitatea de chirurgie dento-alveolara in centrul universitar Cluj-Napoca. Similar, si in cazul specialitatii de endocrinologie era disponibil un loc.

In sesiunea din februarie s-au ocupat doar 14 % dintre locurile disponibile. Cele mai mari scoruri de ocupare s-au inregistrat in centrele universitare Constanta (30%), Iasi (21%) si Bucuresti (18%).

Ulterior, Ministerul Sanatatii a anuntat o noua sesiune, suplimentara, pentru inscrierea in pregatire in cea de a doua specialitate in perioada 10- 22 aprilie, urmand ca programul sa inceapa la data de 15 mai.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Au-fost-suplimentate-locurile-pentru-pregatirea-in-a-2-a-specialitate-in-sesiunea-extraordinara_18668/

lauff lautf laurf