Imprimare

UMF Timisoara doteaza Spitalul Judetean cu un cabinet de flebologie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cabinetul de flebologie din cadrul Spitalului Judetean Timisoara s-a redeschis, dupa ce a fost modernizat cu aparatura de ultima generatie achizitionata de Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes", anunta Agerpres.

Pacientii care nu fac parte din sistemul asigurarilor medicale de stat vor plati 35 de lei pentru o consultatie la medicul primar, 25 de lei pentru o consultatie la medicul specialist, intre 10 si 20 de lei pentru pansamentele in functie de marime.

"Utilizam fleboscleroza prin injectarea substantei sclerozante sub forma de spuma, metoda moderna, utilizata pe scara larga in toate statele europene. Progresele in metodele de tratament neinvaziv ale telangiectaziilor, a venelor reticulare, a venelor varicoase nesistematizate sunt cunoscute si puse in practica si de personalul medical al clinicii noastre. Practicam indepartarea acestor tipuri de leziuni prin utilizarea tehnicii moderne de sclerozare cu lumina pulsata", a declarat seful Clinicii Chirurgie I a Spitalului Judetean Timisoara, Sorin Olariu.

Din 1983, cand a fost infiintat, prin acest cabinet au trecut pentru tratamente aproape 20.000 de pacienti cu afectiuni venoase si s-au efectuat peste 12.000 de flebosclerozari, cu rezultate pozitive.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/UMF-Timisoara-doteaza-Spitalul-Judetean-cu-un-cabinet-de-flebologie_18691/

lauff lautf laurf