Imprimare

Sectie de balneofizioterapie de un milion de euro la Spitalul Judetean Braila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta Braila va avea o sectie de balneofizioterapie în valoare de un milion de euro, a anuntat, miercuri, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, potrivit Agerpres.

''Lucram din plin la sectia de balneofizioterapie, care va deveni sectie clinica. Vom interveni foarte curand la acoperis si la partea exterioara, facem parcare, intrare pentru studenti. Numai aparatura pentru balneofizioterapie, pe langa ce avem în ambulatoriu, va fi în jur de 300 de mii de euro, la care se adauga cheltuielile de amenajare. Asa cum trebuie sa facem sectia, la nivel de zona universitara, ne ducem cu totul la un milion de euro'', a declarat Stancu.

Sectia de balneofizioterapie se adreseaza pacientilor cu afectiuni reumatismale cronice, inflamatorii sau post traumatice, neurologice, cardiocirculatorii sau de medicina interna.

Dotarile moderne vor permite tratamente complexe cu utilizarea curentilor de joasa, medie sau înalta frecventa, terapie cu laser, crioterapie, masaj si kinetoterapie. Un echipament ultramodern este magnetodiafluxul, care permite o terapie foarte eficienta în consolidarea osoasa, grabind astfel vindecarea.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sectie-de-balneofizioterapie-de-un-milion-de-euro-la-Spitalul-Judetean-Braila_18702/

lauff lautf laurf