Imprimare

Grup de lucru interministerial pentru strategia in turismul de sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Guvernul a aprobat in sedinta de marti, 30 aprilie, un memorandum conform caruia se constituie un Grup de lucru interministerial pentru elaborarea strategiei turismului de sanatate.

"Guvernul a aprobat un Memorandum prin care se constituie un Grup de lucru interministerial pentru elaborarea strategiei turismului de sanatate si eliminarea disfunctiilor care afecteaza acest domeniu", se arata intr-un comunicat transmis marti de Executiv.

Grupul de lucru va fi coordonat de un demnitar din cadrul Guvernului si va fi compus din reprezentanti ai Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerului Sanatatii, Ministerului Economiei, Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerului Educatiei Nationale, Ministerului Culturii, Ministerului Tineretului si Sportului, Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.

Memorandumul vizeaza dezvoltarea si promovarea turismului de sanatate in Romania, precizeaza comunicatul.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Grup-de-lucru-interministerial-pentru-strategia-in-turismul-de-sanatate_18731/

lauff lautf laurf