Imprimare

Primele sase sali de operatie de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila vor fi gata in luna august

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Primele sase sali de operatie de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila vor fi gata in luna august, a informat presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, transmite Agerpres.

Licitatia pentru reabilitarea blocului operator de la Spitalul Judetean Braila a fost adjudecata la pretul de 7,25 milioane de lei de o firma din Galati, in urma procedurii de achizitie publica lansate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

"Se lucreaza din plin la salile de operatie. Speram ca in august sa le terminam pe primele sase', a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

In urma selectiei de oferte, cu unic criteriu de atribuire pretul cel mai mic, SC Carroponte SRL Galati a fost desemnata sa execute acest proiect cu suma de 7,25 milioane de lei fara TVA, cu aproximativ 1,4 milioane de lei mai putin decat valoarea estimata a contractului (8,63 milioane de lei fara TVA).

Contractul vizeaza renovarea si dotarea celor 11 sali de operatie cu echipamente tehnico-sanitare la standarde europene si incadrarea astfel in normele de autorizare sanitara de functionare.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, acest proiect reprezinta prioritatea in ceea ce priveste investitiile in sanatate in Braila pentru urmatoarea perioada.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Primele-sase-sali-de-operatie-de-la-Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Braila-vor-fi-gata-in-luna-august_18738/

lauff lautf laurf