Imprimare

Congresul Federatiei Internationale a dentistilor din 2014 va fi gazduit de New Delhi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Editia din 2014 a Congresului International de Medicina Dentara va fi gazduita de New Delhi, India, in perioada 11-14 septembrie, a anuntat Federatia Internationala a Medicilor Dentisti - FDI.

Manifestarea, ce se va desfasura pentru a doua oara in India (prima data in 2004) va fi organizata de FDI si de Asociatia Medicilor Dentisti din India (IDA).

"Suntem bucurosi ca FDI a ales din nou India sa gazduiasca acest eveniment prestigios", a declarat dr Pramod Gurav, presedintele IDA. "In prezent, India reprezinta o tara plina de oportunitati pentru medicina dentara: constientizarea importantei sanatatii orale este in crestere si ingrijirile de specialitate sunt din ce in ce mai accesibile. Este o veste buna pentru medicii dentisti din tara, pentru industria stomatologica infloritoare si pentru succesul congresului din 2014", a adaugat presedintele IDA.

La randul sau, dr Orlando Monteiro da Silva reaminteste ca misiunea FDI este de a promova sanatatea orala. "Si unde putem face cel mai bine acest lucru decat intr-una dintre cele mai importante economii ale lumii si una dintre cele mai populate tari? Congresul International al Medicilor Dentisti din 2014 este un eveniment benefici pentru India si pentru FDI", a adaugat presedintele FDI.

In 2013, Congresul International se va desfasura in perioada 28-31 august la Istanbul, Turcia.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Congresul-Federatiei-Internationale-a-dentistilor-din-2014-va-fi-gazduit-de-New-Delhi_18753/

lauff lautf laurf