Imprimare

Clubul Regal al Medicilor va dezvolta si centre de excelenta

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Activitatea Clubului Regal al Medicilor se va concentra pe dezvoltarea unor centre de excelenta in jurul unor specialitati medicale, realizarea unor proiecte specifice, dezvoltarea programelor de promovare a medicilor talentati, organizarea de comunicari stiintifice, invitarea unor lideri de opinie din strainatate si alte actiuni similare, a declarat pentru PaginaMedicala.ro, dr Cristina Ciuntu, director al Clubului Regal al Medicilor.

"Toate acestea au ca scop final consolidarea colaborarii profesionale si colegialitatii, urmand exemplul altor colegii cu traditie din Europa", a precizat dr Ciuntu.

In Clubul Regal al Medicilor se pot inscrie toti medicii care isi doresc acest lucru si vor completa formularul de inscriere, fiind de acord cu conditiile de aderare. "Ne dorim sa cream un spatiu interdisciplinar complex, dedicat propagarii cunoasterii medicale, impartasirii experientelor si dezvoltarii continue individuale si de grup. Toate detaliile vor fi disponibile intr-un mod transparent si clar pe site-ul www.clubulregal.ro, site-ul fiind momentan in lucru" a spus dr Cristina Ciuntu.

In ceea ce priveste aderarea la Clubul Regal, "toti membrii vor fi sprjiniti direct si indirect in activitatile lor profesionale, misiunea principala a Clubului fiind aceea de a sustine si recompensa evolutia membrilor sai intr-un mediu dedicat pasiunii pentru medicina", precizeaza directorul Clubului.

In acest sens, apartenenta la Clubul Regal al Medicilor va solicita membrilor participare si sprijin pentru sustinerea evolutiei actului medical, prin:

  • Dezvoltarea si consolidarea echipelor medicale
  • Realizarea unor noi proiecte medicale
  • Dezvoltarea unor centre de excelenta in jurul unor specialitati medicale
  • Formarea unor grupuri de lucru interdisciplinare
  • Organizarea de comunicari stiintifice
  • Invitarea unor lideri de opinie din strainatate
  • Dezvoltarea programelor de promovare a medicilor talentati

Clubul Regal al Medicilor, sub patronajul Casei Regale a Romaniei, s-a lansat pe 10 aprilie.

La ceremonia de lansare, presedintele Clubului, dr. Dan Ulmeanu a spus ca acesta va facilita interactiunea intre medici la nivel interdisciplinar, contribuind astfel la dezvoltarea si consolidarea unor echipe medicale de exceptie.

"Vedem Clubul Regal al Medicilor ca un spatiu interdisciplinar dedicat propagarii cunoasterii medicale, impartasirii experientei si dezvoltarii continue. Activitatea Clubului se va concentra pe dezvoltarea unor centre de excelenta, in jurul unor specialitati medicale, realizarea unor proiecte specifice, dezvoltarea programelor de promovare a medicilor talentati, invitarea unor lideri de opinie din strainatate", a detaliat dr. Dan Ulmeanu, citat de Agerpres.

 

Autor: Max Constantinescu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Clubul-Regal-al-Medicilor-va-dezvolta-si-centre-de-excelenta_18775/

lauff lautf laurf