Imprimare

Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sanatatii cu 76 milioane de lei

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Guvernul a adoptat in sedinta de marti, 21 mai, doua hotarari, in baza carora va fi suplimentat bugetul Ministerului Sanatatii cu 76 de milioane de lei, iar cel al Administratiei Nationale a Penitenciarelor cu 10 milioane de lei, a informat Executivul, potrivit Agerpres.

Astfel, bugetul Ministerului Sanatatii va fi suplimentat cu 76,092 milioane lei pentru stingerea obligatiilor de plata ale unitatilor sanitare cu paturi din reteaua Ministerului Sanatatii si din subordinea autoritatilor publice locale, peste termenul de scadenta, mai vechi de 90 de zile, inregistrate in evidenta contabila si ramase neachitate. Plata obligatiilor se va face pana la data de 31 mai.

Bugetul Ministerului Sanatatii va fi suplimentat din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

De asemenea, a fost adoptata o hotarare care prevede majorarea fondurilor bugetare alocate sistemului penitenciar cu 10 milioane lei, in vederea asigurarii desfasurarii in conditii de siguranta a activitatii specifice. Bugetul Ministerului Justitiei pe anul 2013 pentru Administratia Nationala a Penitenciarelor va fi suplimentat tot din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Guvernul-a-suplimentat-bugetul-Ministerului-Sanatatii-cu-76-milioane-de-lei_18806/

lauff lautf laurf