Imprimare

Simulare admitere Medicina Bucuresti: punctajul maxim obtinut a fost 94 puncte

Adaugat in Stiri din domeniul medical

La simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, ce a avut loc pe 25 mai, cel mai mare punctaj obtinut a fost de 94 de puncte si 563 de candidati au obtinut peste 50 de puncte.

Examenul de simulare s-a desfasurat incepand cu ora 9:30, in salile Facultatii de Medicina (Bd. Eroii Sanitari nr. 8, Bucuresti), ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (langa Facultatea de Medicina) si la Facultatea de Drept (Bd. M. Kogalniceanu, 36-46, Bucuresti). Potrivit organizatorilor nu au fost incidente.

Tot sambata, 25 mai, a avut loc si examenul de simulare a admiterii la Facultatea  de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” la care au participat peste 300 de candidati. .

Examenul a inclus doua discipline si anume biologie obligatoriu si, la alegere, fizica sau chimie. Cel mai mare punctaj obtinut a fost de 97 de puncte.

Examenul de simulare reprezinta o buna oportunitate pentru ca absolventii de liceu sa afle care sunt sansele lor de a fi admisi la prestigioasa Universitate de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, dar si pentru a-si imbunatati cunostintele in urma rezultatelor acestei simulari.

Examenul de admitere se va desfasura pe 24 iulie 2013.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simulare-admitere-Medicina-Bucuresti_-punctajul-maxim-obtinut-a-fost-94-puncte_18822/

lauff lautf laurf