Imprimare

Simulare admitere la Medicina Bucuresti: punctajul maxim obtinut a fost de 94 puncte

Adaugat in Stiri din domeniul medical

La simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, ce a avut loc pe 25 mai, cel mai mare punctaj obtinut a fost de 94 de puncte si 563 de candidati au obtinut peste 50 de puncte.

Examenul de simulare s-a desfasurat incepand cu ora 9:30, in salile Facultatii de Medicina (Bd. Eroii Sanitari nr. 8, Bucuresti), ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (langa Facultatea de Medicina) si la Facultatea de Drept (Bd. M. Kogalniceanu, 36-46, Bucuresti). Potrivit organizatorilor nu au fost incidente.

Tot sambata, 25 mai, a avut loc si examenul de simulare a admiterii la Facultatea  de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” la care au participat peste 300 de candidati. .

Examenul a inclus doua discipline si anume biologie obligatoriu si, la alegere, fizica sau chimie. Cel mai mare punctaj obtinut a fost de 97 de puncte.

Examenul de simulare reprezinta o buna oportunitate pentru ca absolventii de liceu sa afle care sunt sansele lor de a fi admisi la prestigioasa Universitate de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, dar si pentru a-si imbunatati cunostintele in urma rezultatelor acestei simulari.

Examenul de admitere se va desfasura pe 24 iulie 2013.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simulare-admitere-la-Medicina-Bucuresti_-punctajul-maxim-obtinut-a-fost-de-94-puncte_18822/

lauff lautf laurf