Imprimare

Asociatia Little People Romania, marele castigator al Galei Societatii Civile

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In cadrul celei de-a unsprezecea editii a Galei Societatii Civile, care a avut loc pe 3 iunie, la Opera Nationala Bucuresti, au fost premiate si aplaudate cele mai bune proiecte si programe ale sectorului non-profit si neguvernamental din Romania.

Marele premiu a fost castigat de proiectul “Scoala mea in spital”, a celor de la Asociatia Little People Romania, prin care acestia au reusit sa ajute copii internati in sectii de oncologie sa tina pasul cu progresul scolar, prin intermediul orelor sutinute in spital.

De altfel, Asociatia Little People Romania a castigat cinci premii pentru proiectele:

  • “Scoala mea in spital” (Marele Premiu al Galei Societatii Civile 2013 si Premiul I in cadrul sectiunii “Educatie, invatamant, Cercetare”),
  • „Campionii Paralimpici” - Premiul I in cadrul sectiunii „Apararea drepturilor individuale/ colective”,
  • „Revista Temerarii” - Premiul I in cadrul sectiunii “Servicii de asistenta sociala” 
  • Premiul II in cadrul sectiunii „Sanatate” pentru proiectul „Nu Mi-e Frica!”.

La sectiunea Sanatate au fost castigate doua premii: Alinand suferinta adusa de cancer - Fundatia Sfanta Irina si Copilaria nu trebuie traita in spital a Asociatiei M.A.M.E.

Festivitatea de premiere s-a desfasurat sub sloganul campaniei de anul acesta: “Si binele poate fi senzational”, a fost prezentata de Mircea Toma si de Catalin Stefanescu, iar cei aproximativ 1.000 de reprezentanti ai sectorului non-profit din Romania, cercetatori, reprezentanti ai sectorului privat, jurnalisti, lideri si formatori de opinie si personalitati publice care s-au aflat in sala au sustinut si dovedit mesajul Galei de anul acesta.

Castigatorii au fost alesi dintr-un total de 220 de proiecte inscrise in competitie, de catre un juriu format din 60 de personalitati si specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor (lista castigatorilor si alte informatii despre gala gasiti AICI).

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Asociatia-Little-People-Romania_-marele-castigator-al-Galei-Societatii-Civile_18853/

lauff lautf laurf